Alrez

הגדרות חשבון ומחיקת חשבון

מחיקת חשבון Alrez

כאן אפשר למחוק את חשבון ה-Alrez שלך – חשבון עובד/ת או חשבון מנהל/ת – ישירות מהאתר, בלי להתקין מחדש את האפליקציה ובלי לפתוח אותה.

  1. מתחברים עם מספר הטלפון והסיסמה של חשבון Alrez.
  2. מאשרים את מחיקת החשבון במפורש.
  3. החשבון נמחק, ולא ניתן להתחבר איתו שוב.

מחיקת החשבון היא פעולה קבועה ולא ניתן לבטל אותה. היסטוריית מקום העבודה נשמרת ללא שמך (למשל מי פרסם שבוע, או אישר בקשה). הנתונים האישיים שלך נמחקים. בעל/ת עסק מתבקש/ת להעביר את הבעלות לחבר/ת צוות, או לשלוח בקשת מחיקה שתטופל על ידי צוות Alrez. מה נמחק ומה נשמר – במדיניות הפרטיות: מחיקת חשבון ומידע.

מנהלים/ות יכולים גם להתחבר לאזור האישי כדי לנהל את המנוי והחשבון.